We doen het voor u

Opnames maken van een collegereeks, enkel college of lezing kan door Collegerama gedaan worden. Wij zullen dan met een rollende trolly de ruimte binnen rijden en een camera, microfoons en laptop aansluiten voor de opname en dat het ook nog hoor-/zichtbaar is in de ruimte.

De opnames van colleges zullen op de website van Collegerama komen te staan bij de desbetreffende faculteit onder de vakcode. Hierdoor is het voor iedere student gemakkelijk terug te vinden. Bij een lezing zal de link verstuurd worden naar de aanvrager.

Aanvragen opname

Voor het aanvragen van een collegereeks wordt in week 2 van de aankomende periode een e-mail verstuurd (vanuit blackboard) naar alle course managers. Hierin wordt aangegeven dat er aanvragen gedaan kunnen worden voor de komende periodes.
Wilt u toch een college aanvragen, dan kan dat via het contactformulier.

Voor alle overige opnames kan onder het kopje “Aanvraag opname” een opname aangevraagd worden.

Update: Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd een een online aanvraag applicatie die is gekoppeld aan het rooster van de TU.