Voor de opleiding Klinische technologie worden in Delft, Leiden en ErasmusMC opnames gemaakt door de verschillende instellingen. De afspraak is daarbij dat de weblectures allemaal vanuit het systeem bij de TU Delft beschikbaar worden gesteld.

Hoe worden de opnames nu verwerkt en wat is de doorlooptijd.

TU Delft


De opnames worden aangevraagd (docent/faculteit) bij Collegerama. Daarna worden deze ingepland en worden deze opgenomen en binnen 2 werkdagen online gezet. De opnames staan meestal 5 minuten na het college online mocht er een werkende (vaste)netwerkpoort aanwezig zijn in de collegezaal waar wordt opgenomen.

ErasmusMedischCentrum


De opnames worden vanuit het EMC ingepland waar dat mogelijk is. Hierbij worden de opnames handmatig nog verwerkt door medewerkers van het EMC. Hierna worden ze via een “dropbox” aan de TU Delft aangeboden die deze binnen 2 werkdagen (na binnenkomst) de opname op zijn definitieve locatie (bij de vakcode) plaatst.

 LeidsUniversitairMedischCentrum


De opnames worden vanuit het LUMC ingepland waar dat mogelijk is. Hierbij worden de opnames handmatig nog verwerkt (3-5 werkdagen) door medewerkers van het LUMC. Hierna worden ze via een “dropbox” aan de TU Delft aangeboden die deze binnen 2 werkdagen (na binnenkomst) de opname op zijn definitieve locatie (bij de vakcode) plaatst.